FRIA BEGRAVNINGSBYRÅN I SÖDERKÖPING​

En värdig begravning till rimlig kostnad

En trygg begravningsbyrå i Söderköping

Fria Begravningsbyrån i Söderköping erbjuder hjälp som har med begravning och juridik att göra. Vi vill att ni som anhöriga skall känna er trygga och bekväma med oss så att vi tillsammans kan skapa en fin och värdig begravningsceremoni. På så sätt kan ni få ett fint och vackert minne av begravningen. Vårt mål är att driva en begravningsbyrå i Söderköping där engagemang, service och kvalitet är i fokus men till en rimlig kostnad för alla. Vi hjälper er att anordna en fin och minnesvärd begravning där vi tillsammans skapar ett avsked som hedrar just din vän eller närstående.

Skall man ha en borgerlig eller kyrklig begravning

Det är vanligast att man har en kyrklig begravning om den avlidne varit medlem i Svenska kyrkan. Man brukar då ha begravningen i kyrkan eller i ett kapell.  Ni kan då ha samtal med prästen innan begravningen och berätta om era önskemål och val av vilka psalmer som skall sjungas med mera.

Oavsett vilken tro den avlidna haft i livet så kan man ha en borgerlig begravning. Här bestämmer man själv hur begravningsceremonin skall se ut. Ceremonin kan man ha i ett kapell, i hemmet, utomhus eller på annan plats där det är möjligt.

En fin och värdig begravning

Om ni väljer vår begravningsbyrå i Söderköping så sätter vi oss ned och planerar begravningen enligt era önskemål och förutsättningar. Om ni väljer ett av våra färdiga begravningspaket så ser ni kostnaden direkt. I annat fall så får ni en offert på begravningskostnaden där det ingår personliga val, val av kista, blommor och dödsannons med mera. Det tillkommer aldrig några övriga kostnader utan allting finns med i er offert.

 

Vad kostar en begravning i Söderköping?

Från 6950kr.
En fin och värdig begravning i Söderköping till en rimlig kostnad.
Vi har begravningspaket som inkluderar allting, se nedan.

FRIA DIREKT

5 950 kr

FRIA STANDARD

13 950 kr

FRIA PREMIUM

16 950 kr

Personlig begravning i Söderköping med fokus på dina önskningar och förutsättningar.

Kontakta oss 010- 750 06 65